MENY
HEM OM PROJEKTET HUR DELTAR JAG? TIDIGARE DELTAGARE RESULTAT ANSÖK

OM PROJEKTET

År 2012 startade det första Beachprojektet och blev genast en succé då detta koncept är unikt och originellt inom sin bransch. Detta är något utöver det vanliga som ger mer än bara personlig träning och kostrådgivning. Syftet med projektet är att hjälpa en utvald grupp människor att komma i sitt livs bästa form och förbättra sin livsstil på ett helomfattande sätt. Varje deltagare får experthjälp av en egen personlig tränare och kostrådgivare som kontinuerligt kommer att coacha deltagaren under projektets gång.

För att få vara med i projektet måste man ansöka om en plats. Utav alla som ansöker väljes 100 st ut som får den unika möjligheten att delta i projektet. Dessa deltagare får köpa ett komplett Beachpaket som endast är tillägnat projektet. Beachpaket finns i tre olika nivåer: online, original och exklusiv. Som deltagare väljer du det alternativ som passar dig, dina förutsättningar och behov bäst. All coachning är individuell och utformas utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar så att alla deltagare kan nå sina personliga målsättningar.
Efterfrågan på detta projekt är enorm och allteftersom deltagare år efter år har uppvisat häpnadsväckande resultat genom sitt deltagande, så har intresset ökat lavinartat för varje år. Förra året skickades 9375 st ansökningar in till projektet. Dock var det endast 100 st som fick möjligheten att vara med och du kan läsa deras berättelse från sin medverkan här.

Detta fitnessprojekt riktar sig dock inte enbart till människor som vill få drömkroppen de alltid önskat, utan målet är att hjälpa alla människor som är i behov av att förändra sin livsstil och få nya sunda vanor. Därmed riktar sig projektet till olika målgrupper och oavsett vilken målsättning man har med deltagandet, så kommer varje upplägg att baseras utifrån de individuella förutsättningarna. Oavsett om behovet är att ned i vikt, gå upp i vikt, få hjälp att komma tillbaka igen efter en skada/-sjukdom eller helt enkelt få nya hälsosamma rutiner med kost och träning för en ökad livskvalité så tillgodoser Beach 2017+ detta behov.

Kort och gott kan alla som vill förbättra sin livsstil ansöka till detta projekt.