MENY
HEM OM PROJEKTET HUR DELTAR JAG? TIDIGARE DELTAGARE RESULTAT ANSÖK

ANSÖK

För att ansöka om en plats i projektet skickar du in din ansökan till info@beach2017.se

I din ansökan beskriver du kortfattat varför du ansöker till projektet, vilken version du ansöker till, vilka förutsättningar/behov du har och skriver en motivering till varför just du bör bli en av de utvalda till Beach 2017+.

Efter att vi mottagit din ansökan kommer vi att granska denna och därefter lämna besked om du blivit antagen eller inte. Blir du antagen till Beach 2017+ innebär det att du får köpa ett komplett beachpaket som endast är tillägnat projektet. Beachpaket finns i tre olika nivåer: online, original och exklusiv. Som deltagare väljer du det alternativ som passar dig, dina förutsättningar och behov bäst. All coachning är individuell och utformas utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar så att alla deltagare kan nå sina personliga målsättningar.

Poängteras bör att ALLA är varmt välkomna att ansöka till detta projekt. Det ställs inga förkunskaper och ålder, vikt, kön, erfarenhet, muskelmassa eller fettprocent har därmed ingen betydelse. Förra året ansökte 9375 personer till Beach 2016+, men endast 100 st valdes ut, så missa inte denna unika möjlighet!

Vill du läsa om tidigare projekt och ta del av andra deltagares imponerande livsstilsförvandlingar så finner du mer information här.

Har du frågor eller funderingar om projektet så är du varmt välkommen att maila info@beach2017.se

FRÅGOR?

Har du frågor om projektet eller önskar få mer information, använd formuläret nedan så återkommer någon i hälsoteamet till dig.
Man
Kvinna
Skicka